Restaurant De Serre... verzorgt uw feest op maat!

De Serre is een prachtige veelzijdige locatie voor al uw feesten. Wij verrassen u graag met heerlijke culinaire hapjes en buffetten, samengesteld aan de hand van uw wensen. De kinderen spelen er op los in de naastgelegen indoorspeeltuin, waar gratis gebruik van mag worden gemaakt tijdens uw feest. Bekijk de arrangementen voor een impressie van de mogelijkheden. Chefkok Roland gaat graag met u in gesprek om uw feest geheel naar wens te verzorgen!

Feest arrangementen

Met een feestarrangement serveren wij 4 uur lang binnenlands gedistilleerde dranken aan u en uw gasten. U kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen, welke zich onderscheiden door de verschillende hapjes.

Bekijk onze feestarrangementen

Buffetten

Voor een feestavond met een warm en koud buffet kiest u bij restaurant De Serre uit 3 arrangementen. Wij zorgen voor een prachtig opgemaakt buffet en voor iedere gast wat wils. De arrangementen passen wij graag naar uw wens aan!

Bekijk onze buffetten

BBQ arrangementen

Ook de BBQ staat voor u klaar bij De Serre! Verschillende vlees- en vissoorten die worden aangevuld door de salade bar, salades en broden. Wij bieden 2 arrangementen en passen dit graag naar uw wens aan.

Bekijk onze BBQ arrangementen

Dessert arrangementen

Kies uit een van onze desserts voor een heerlijke afsluiting van het buffet. Verschillende zoete desserts of een hartig kaasplankje met een kop verse koffie na, maakt uw feestavond compleet!

Bekijk onze dessert arrangementen

Lunch/brunch buffet

Ook 's middags kunt u bij De Serre kiezen voor een buffet! Vanaf 20 personen kunt u genieten van een uitgebreide lunch. Met minder dan 20 personen kiest u voor een uitgebreide broodjeslunch!

Bekijk onze lunch/brunch arrangementen

High Tea

Een heerlijke High Tea vindt u bij De Serre! U en uw gezelschap genieten van diverse zoetigheden en hartig belegde broodjes, prachtig opgemaakt door het team van De Serre.

Bekijk de High Tea