Voorgerechten

Wildbouillon

Met courgette, winterwortel en oesterzwammen € 6,-

Tunnbrod

Ingerold met runder carpaccio, pesto dressing,

pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 10,50

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Gezouten kabeljauw met een kruiden korstje,

tagliatelle pasta en saffraan beurre Blanc € 19,50

Wild peper

Huisgemaakte wild peper van hert, geserveerd met rode kool,

Mosterd mousseline en kruidkoek € 20,50

Saté

Kippendij, geserveerd met pittige satésaus € 17,50

Spareribs

Gemarineerde varkensribbetjes met whiskey, knoflook,

chili, maïs en zoetzuren € 17,50

Vegetarisch groente taartje

Hartig taartje met geitenkaas en tomaat € 19,50

Nagerechten

Chocoladetaartje

Chocoladetaartje geserveerd met hazelnoten, amandelen en koffielikeur € 9,50

Crème brûlée

Met bitterkoekjes ijs en vanillesaus € 9,-

*Een 3-gangen-menu kost € 27,50 p.p., alle combinaties van voor

hoofd en nagerechtenzijn hierbij mogelijk!*