Voorgerechten
Wildbouillon
Met courgette, winterwortel en oesterzwammen € 6,-
Tunnbrod
Ingerold met runder carpaccio, pesto dressing,
pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 10,50
Hoofdgerechten
Kabeljauw
Gezouten kabeljauw met een kruiden korstje,
tagliatelle pasta en saffraan beurre Blanc € 19,50
Wild peper
Huisgemaakte wild peper van hert, geserveerd met rode kool,
Mosterd mousseline en kruidkoek € 20,50
Saté
Kippendij, geserveerd met pittige satésaus € 17,50
Spareribs
Gemarineerde varkensribbetjes met whiskey, knoflook,
chili, maïs en zoetzuren € 17,50
Vegetarisch groente taartje
Hartig taartje met geitenkaas en tomaat € 19,50
Nagerechten
Chocoladetaartje
Chocoladetaartje geserveerd met hazelnoten, amandelen en koffielikeur € 9,50
Crème brûlée
Met bitterkoekjes ijs en vanillesaus € 9,-
*Een 3-gangen-menu kost € 27,50 p.p., alle combinaties van voor
hoofd en nagerechtenzijn hierbij mogelijk!*