De Serre

SINDS 2017

In de bossen aan de Klaterweg in Doornspijk, op 4-sterren camping De Scheepsbel vindt u Restaurant De Serre. Vanaf 1996 tot 2016 was dit Partycentrum ’t Anker, een unieke locatie voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en bruiloften. Omdat wij onze campinggasten ook een binnenactiviteit willen aanbieden zijn wij begin 2017 begonnen met de verbouwing. Achterin de zaal van ’t Anker werd een gat in de vloer gemaakt zodat alle piraatjes in Indoorspeeltuin De Speelpiraat naar de onderwaterwereld kunnen glijden!

Daarna begonnen wij met de aanbouw van de serre. Opgebouwd uit boomstammen en met grote raampartijen is restaurant De Serre ontstaan. Onze gasten kunnen nu genieten van een culinair diner, evenement of feest waarbij de kinderen kunnen klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Deze combinatie van culinair dineren terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin is uniek en biedt vele mogelijkheden!

De dinerkaart is compact, culinair en de gerechten worden dagelijks vers bereid. Ons nieuwe concept zorgt ervoor dat wij onze gasten blijven verrassen. Het 3-gangen keuzemenu wisselt namelijk om de 6 weken! Chefkok Roland van Voorst en zijn team maken de heerlijkste gerechten en laten u graag genieten van een lunch, diner, kop verse koffie of een gezellige borrel.

Ook voor een feest bent u bij ons op de juiste plek. Wij vieren uw feest graag met u mee zodat u en uw gasten een heerlijke avond hebben! Chefkok Roland gaat graag met u in gesprek om uw feest geheel naar wens te verzorgen.

Wees welkom!

Team ”De Serre”